Gå til hovedindhold
Hjem

Top menu

  • Leder-login
  • Artikler
  • Medlemsservice

Main navigation

  • Afdelinger
    • Familiespejd (3-6 år)
    • Mikroer (6-8 år)
    • Minier (8-10 år)
    • Juniorer (10-12 år)
    • Trop (12-15 år)
    • Klanen (16-23 år)
    • Fri Spejd
    • Bestyrelse
    • Ledere
    • Skovfolk
  • Kalender
  • Forældre
  • Gruppen
    • Venteliste
    • Ny leder
    • Om Vigge Gruppe
    • Støtte til arrangementer
  • Leder-login
  • Artikler
  • Medlemsservice
  • Bliv spejder
Startdato 1. apr 2025 17:30 - 19:00

Minimøde

Bålkok mærket

                      mødested: børnehøjen 
                      Info om mærke
                      Madlavning fylder meget, når vi er på ture og lejre. Derfor skal det være en sjov og inspirerende aktivitet, samtidig med at man lærer basal madkundskab. I dette forløb skal minierne prøve kræfter med selv at lave lækker simpel mad over bål.

                      Spejderne skal:

                      Prøve at være med til at planlægge madideer til møder eller en tur
                      Prøve at tilberede simpel mad på forskellige måder fx koge, stege, bage
                      Prøve at medvirke ved tænding af bål og blive fortrolig med rammer for mad over bål
                      HUSK: bestikpose

                      Praktisk information

                      Startdato
                      1. apr 2025 17:30 - 19:00
                      Sted
                      Vigge Gruppe, Himmelev Bygade 22A, Himmelev, 4000 Roskilde
                      Enheder
                      Minier

                      Kontakt

                      Vigge Gruppe
                      Himmelev Bygade 22A
                      4000 Roskilde
                      Danmark

                      Følg os på

                      Læs vores cookiepolitik her

                      En del af

                      Det Danske Spejderkorps logo